Details

Zaterdag 23 december 2023 van 18:30 tot 23:00 uur
Afgelopen
P.C. Hooftlaan
Maassluis, Nederland

Wees welkom!

Ook dit jaar organiseren wij weer het grootschalige event 'Kerst in de stad' op het parkeerterrein aan de P.C. Hooftaan in Maassluis! Dit doen wij omdat wij iedereen een geweldige kerst gunnen en iedereen willen laten meegenieten van de ware kerstboodschap. Het plein aan de P.C. Hooftlaan wordt sfeervol omgebouwd in kerstsferen en er zijn genoeg (gratis!) lekkere consumpties te verkrijgen. 

Voorprogramma en Afterparty

Dit jaar hebben wij ook aan de kinderen (en hun ouders) gedacht. Zij kunnen, tijdens het voorprogramma, meegenieten van het Kinderkoor Wonderwijs. We zijn enorm blij dat we hen op het podium mogen verwelkomen.

Ook de jongeren hebben we dit jaar een speciale plek gegeven in dit event. Zij kunnen genieten van de afterparty met DJ Floris van Dijk en rappers E.D.S. en Jack Bunga!

Hoofdprogramma 

Het hoofdprogramma draait om 5 scènes uit 'The Chosen' die je meenemen naar de verhalen van echte mensen die leefden in de tijd dat Jezus op aarde rondliep. Deze mensen hadden een ontmoeting met Jezus.

'The Chosen' is het grootste wereldwijd gecrowdfunde mediaproject ooit. De serie vertelt het verhaal van Jezus “door de ogen van diegenen die hem ontmoetten”. Met deze hoogstaande Amerikaanse dramaserie 'The Chosen' stap je binnen in de wereld van Jezus en zijn discipelen. 

Als kijker krijg je antwoorden op vragen die je misschien wel je hele leven achtervolgd hebben. Je voelt de authentieke emoties van mensen die Jezus van dichtbij hebben meegemaakt, naar Hem uitkeken en zich afvroegen wie is Hij? 

Het programma wordt begeleid door een verteller, live muziekoptreden onder leiding van Amanda Lock en  filmfragmenten van 'The Chosen'.

De toegang is vrij (aanmelden is niet nodig) en er zijn diverse gratis (warme) dranken en lekkernijen beschikbaar.

Programma:

18.30 - 19.00 uur                           Voorprogramma met een optreden van Kinderkoor Wonderwijs

19.30 - 21.00 uur                           Hoofdprogramma rondom de vraag ‘Wie zeggen jullie dat IK ben?’ met livemuziek, filmfragmenten en vertelling

21.30 - 23.00 uur                           Afterparty met DJ Floris van Dijk en Rappers E.D.S. en Jack Bunga

Locatie: Parkeerterrein aan de P.C. Hooftlaan (bij Theater schuurkerk) Maassluis.

Wees van harte welkom en neem iedereen mee die je ook de kerstvreugde gunt!

Over de organisator

EGMA
De EGMA staat voor 'Evangelische Gemeente MAranatha'. Wij zijn een groep van mensen die met elkaar God willen dienen. Het gaat in onze ke...... Lees meer