Details

Zaterdag 9 december 2023 van 09:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

In de regio zijn er verschillende boekenmarkten, maar er ontbreekt een speciale markt gewijd aan regioboeken. De organisatoren hebben als doel dit gat in de tweedehands boekenmarkt op te vullen met een regiobeurs.

Deze beurs biedt niet alleen een breed scala aan kwaliteitsboeken over Rotterdam, maar ook publicaties over Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en het Westland tegen zeer redelijke prijzen.

Bezoekers kunnen een uitgebreide selectie boeken vinden over hun eigen woonplaatsen in verschillende tijdperken: van voor de oorlog, de Tweede Wereldoorlog en de periode van wederopbouw tot aan boeken over architectuur, fotografie, de haven, scheepvaart, voetbal en de recente geschiedenis.

De toegang tot dit evenement is gratis! Op zoek naar een specifiek boek? Laat het ons weten via , dan brengen wij dit onder de aandacht van onze standhouders. We verwelkomen je graag!

Over de organisator

Decembermaand 2023
De decembermaand staat voor de deur en om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van alles wat Maassluis te bieden heeft, bundelt ...... Lees meer