DOE_MEE_MARKT 2024 !

Details

Maandag 29 april 2024 van 10:00 tot 16:00 uur
Over 13 dagen
Uiverlaan 20, Maassluis

Doe-Mee-markt 29 april 2024!

Herinnert u zich nog de gezellige en informatieve Doe-Mee-Markt van 2023 in Theater Koningshof? De nieuwe markt is gepland op 29 april a.s. Zet maar alvast in uw agenda!

 

1.           Achtergrondinformatie 

Met de aanpak #samenzijnwijMaassluis streven we naar het verbinden van inwoners en organisaties in de stad, het tegengaan van eenzaamheid en bevorderen van de integratie. Met deze integrale inzet werken we aan een verhoging van de sociale cohesie en verbinding in de stad, de leefbaarheid en veiligheid in de wijk, buurt en stad.   

2.           Over de Doe-Mee-markt Maassluis

De Doe-Mee-markt is een initiatief van het programma Samen zijn wij Maassluis en wordt in samenwerking met de Maassluise (sociaal) maatschappelijke instellingen, sportverenigingen en cultuurinstellingen georganiseerd. 

 Op de Doe-Mee-markt krijgen organisaties en instellingen uit Maassluis de kans om zich met een aantrekkelijke doe-activiteit of kraampje met informatiemateriaal gratis te presenteren aan Maassluise inwoners van alle leeftijden. 

 Inwoners kunnen op deze dag de Doe-Mee-markt gratis bezoeken en kennismaken met organisaties en instellingen uit Maassluis via aantrekkelijke doe-activiteiten, zoals bijv. ponyrijden, pannenkoeken eten, schminken, op pad in de vogelbuurt, bloemschikken, braintraining, etc. 

 Inwoners van Maassluis in elke leeftijdsgroep, met of zonder ‘rugzak’ kunnen de Doe-Mee-markt bezoeken en mee doen aan de activiteiten 

  1. Vluchtelingen en migranten zijn ook van harte welkom 
  2. De toegang voor bezoekers is geheel gratis 
  3. Jonge kinderen in de leeftijd van 0 – 14 jaar moeten worden begeleid door ouders tijdens het bezoek 

 3.           Meedoen als organisatie?

Neem dan contact op met de projectleider:

  • Projectleider – Wendy Hofman – 06 29199960 of  
  • Projectteam – Jacqueline Groeneveld (KLIK), Sjoukje van der Loo (gemeente Maassluis) en Ada van der Wel (projectondersteuning)   

 

 

 

 

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Beheerder Samen zijn wij Maassluis
Beheerder Sociale kaart SamenzijnwijMaassluis.nl... Lees meer