Details

Donderdag 18 april 2024 van 19:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Dijckerhoek
Dijckerhoek, 's-Gravenzande, Nederland

Welke invloed heeft jouw familiesysteem op jouw gedrag en welzijn?

De workshop 'Familie doet ertoe' geeft je een inkijkje in hoe wij zichtbaar en vooral onzichtbaar verbonden zijn met ons familiesysteem. Je ontdekt hoe deze verbinding gunstig en minder gunstig doorwerkt in ons dagdagelijks functioneren én hoe je hier je voordeel mee kunt doen.

Deze avond neem je een kijkje achter de schermen van het familiesysteem. Je ervaart hoe (onbewuste) patronen, overtuigingen en emoties vanuit dit systeem ons onzichtbaar sturen. Je krijgt inzicht in hoe je onrust en spanning kunt laten wegvallen in het contact met je familie, vrienden en collega's. Je leert jezelf kennen en begrijpen. Dat brengt je rust en ontspanning. 

Heb je interesse in je eigen gedrag en dat van de mensen met wie je omgaat? Wil je weten waarom je doet wat je doet en hoe het komt dat dit de ene keer belemmerend werkt en de andere keer helpend is? Dan is deze workshop iets voor jou!

Programma: een stukje theorie over familiesystemen, ontspanningsoefeningen, praktische oefeningen en een familieopstelling.

Tof om je te ontmoeten en je een waardevolle avond te bezorgen waarmee je met andere ogen je familie van herkomst gaat bekijken. Breng gerust een vriend, vriendin, broer, zus, buurman of buurvrouw mee. 

Locatie: Dijckerhoek 4 - 's-Gravenzande
Datum: donderdagavond 18 april 19u - 22u (en vrijdagochtend 31 mei)

Meer informatie vind je op de site. Aanmelden is verplicht.
https://ysnight.nl/workshop-familieopstellingen


Ik wens je een vreugdevolle dag!
Yvonne

Reacties

Over de organisator

Ynsight - Systemische coaching
Mijn naam is Yvonne Ligtvoet. Ik ben systemisch opsteller en met mijn bedrijf Ynsight begeleid ik volwassenen naar rust in hoofd, lijf en...... Lees meer