Details

Maandag 29 april 2024 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

 Gaat jouw wens in vervulling? 

Op 29 april is het Wereld Wensdag. Over de hele wereld wordt op World Wish Day aandacht gevraagd voor het vervullen van bijzondere hartewensen.

Ook in Maassluis wordt aandacht gegeven aan 

Wereld Wensdag. Lever vanaf vandaag dus je wens in, voor jezelf of voor een ander.

● Hoe?

Een aantal organisaties hebben hun krachten gebundeld. 

Zij zetten in Maassluis zes wensboxen neer en vragen de inwoners van de stad om wensen in te dienen. 

Dit kan van maandag 15 april t/m maandag 29 april in de wensboxen op de volgende plekken: Bibliotheek Maassluis, de Voedselbank, de weggeefkast in de Plevierstraat 5, de EGMA ‘Krap bij Kast’ aan de G.A. Brederolaan, de weggeefkast bij de Groote Kerk en bij minibieb Leeskabouter in de Neuhuyslaan. 

● 'Live' inleveren

Je kunt op de dag zelf, maandag 29 april, op de Doe-Mee-Markt in Theater Koningshof ( bij de stand van de Bibliotheek ) een wens in de Wensbox doen.

Bij droog weer kun je 's avonds nog van 19:30 tot 20:30 uur een wens bij ons indienen in het Vrijheidspark- ontvang dan ook een mooi hart-kaartje van Marieke van Stralend&Vrij.

● Criteria

Er zijn een aantal criteria aan de wensen gesteld. 

Het mag een wens zijn voor jezelf of voor een ander. Je kunt de uitvoering van de wens zelf niet betalen. De wens is gericht op verbinding en heeft een positief karakter.

● Voorbeeld wensen

Een uitje in Maassluis, een verjaardagstaart en kaartjes voor een ziek kind, elkaar ontmoeten en samen koffie drinken, met het hele gezin pannenkoeken eten, een verwenpakket voor een hardwerkende mantelzorger, opkikkerkaartjes, een "nieuwe" tweedehands garderobe, een stapel lieve handgeschreven kaarten met de Kerstdagen, er moet iets geregeld worden in de kinderkamer et cetera.

Op de Doe-Mee-Markt wordt de eerste wens gedeeld. 

Na 29 april wordt bekendgemaakt welke wensen er verder in vervulling gaan.

Voor meer informatie kun je een Whatsapp sturen naar 06-54684290. 

Wereld Wensdag in Maassluis wordt mede mogelijk gemaakt door Wensen Vervullen Maassluis, Bibliotheek Maassluis, Maasdelta, Voedselbank Maassluis, Leger des Heils en Stichting Present. Met mensen, wensen invullen!

#samenzijnwijmaassluis

Over de organisator

Beheerder Samen zijn wij Maassluis
Beheerder Sociale kaart SamenzijnwijMaassluis.nl... Lees meer