Details

Zondag 7 maart 2021 van 15:00 tot 16:00 uur
Afgelopen


Ken je mij? Internationale Vrouwendag wordt gevierd met een gevarieerd programma voor iedere vrouw, live vanuit Theater Koningshof per live stream te volgen!Internationale Vrouwendag is een begrip over de hele wereld. Theater Koningshof besteedt ook dit jaar weer aandacht aan deze speciale dag. Op zondag 7 maart a.s. vindt er een livestream evenement plaats vanuit de theaterzaal van Theater Koningshof waarin verhalen van vrouwen centraal staan. Het is een digitaal evenement dat je gratis kunt bijwonen vanachter je eigen computer. Meld je aan via de button 'tickets' en ontvang een gratis link een aantal dagen voor het evenement.

Het thema van dit jaar is KEN JE MIJ? Het thema gaat over durven laten zien wie je echt bent, waar je voor staat en wat anderen zouden zien als ze je echt zouden kennen. 

Zorg dat je op de genoemde datum en tijd thuis bent en vier Internationale Vrouwendag en volg het gevarieerde aanbod speciaal voor jou: wat denk je van een superleuk optreden van de meiden van SIS! en een ontspannende stoelyoga, verhalen van sterke vrouwen, vrouwen die zich echt willen laten zien en durven laten zien? Kortom een mooi programma voor jou! Ben je er bij?

 


Over de organisator

Theater Koningshof
Theater Koningshof is dé plek voor een avond uit in Maassluis en kan tevens dienen als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferent...... Lees meer