Online voorstelling (Niet) Alleen op de wereld

Details
Zondag 9 mei 2021 tussen 15:00 en 16:00
Afgelopen

Graag nodigt Theater Koningshof je uit voor de online voorstelling (Niet) Alleen op de wereld.

Gebaseerd op het boek ‘Alleen op de wereld’ van Hector Mallot, heeft Theater Koningshof samen met creatief regisseur Donna Risa het project (Niet) Alleen op de wereld bedacht en uitgerold. Een productie van en door Maassluizers in Coronatijd.

De spelers zullen vanuit hun eigen huis de voorstelling bij jou in de huiskamer brengen via een videostream. Deze manier van spelen is niet nieuw. Zo hebben zij dit het afgelopen jaar ook gedaan. De productie zou als een snoer van kleine optredens verspreid over verschillende plekken in het Theater Koningshof worden gespeeld. Vanwege de Coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan.

Als oplossing heeft Theater Koningshof samen met creatief regisseur Donna Risa een film van de voorstelling gemaakt en zal deze via videostream te bekijken zijn. Deze voorstelling is in gehele corona stijl opgenomen. Denk aan de zoom vergaderingen, filmpjes vanuit huis en een video dagboek. Alle repetities vonden in de online omgeving plaats. Voor de kijkers thuis zal de manier waarop de spelers te zien zijn, herkenning oproepen.

Spelen om je verhaal te delen

Net als de variatie in leeftijd en achtergrond van de spelers, zijn de verhalen in de voorstelling ook gevarieerd. Alles wat te zien en te horen is in de voorstelling is gebaseerd op het leven van de spelers zelf. In deze voorstelling worden persoonlijke verhalen van de ervaringen van verschillende Maassluizers onder de aandacht gebracht. Van deze verhalen zijn onder andere raps, a-capella liedjes en een sprookje van gemaakt. De spelers komen van verschillende culturen en de leeftijden variëren van 15 tot 87 jaar.

Ongekend groot levenstalent

Ook het talent van de spelers wordt zichtbaar. Zingen, theaterspelen, rappen, vertellen, de viool en harp komen voorbij. Allemaal persoonlijke talenten die de voorstelling maken tot wat het is. Voorop staat dat de spelers hun eigen verhalen op een theatrale manier zelf zichtbaar maken.

Omdat het theater wegens de corona maatregelen helaas nog gesloten moet blijven, zal deze voorstelling via videostream plaatsvinden. Dit maakt het zeker niet minder leuk!

Afspeel data:

  • 1 mei ’21 20:00-21:00 uur (Première)
  • 2 mei ’21 20:00-21:00 uur
  • 7 mei ’21 20:00-21:00 uur
  • 9 mei ’21 15:00-16:00 uur

Reserveer een gratis ticket via deze link: https://bit.ly/3dwjJV6

Over de organisator
Beheerder Samen zijn wij Maassluis
Beheerder Sociale kaart SamenzijnwijMaassluis.nl... Lees meer