Online themabijeenkomst over depressie voor mantelzorgers op 13 juli.

MintersMantelzorg

Details

Dinsdag 13 juli 2021 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen

Online themabijeenkomst Depressie, komt vaker voor dan je denkt

 Zorgt u voor iemand met depressieve klachten? Dan is de gratis online bijeenkomst Depressie op 13 juli  om 19.30 uur wellicht iets voor u. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over zorgen voor iemand met depressieve klachten, krijgt u antwoord op uw vragen en kunt u ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voelt u zich sterker in uw rol als mantelzorger.

 De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo bent u verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op uw vragen waar u echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

 De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Alle volwassen mantelzorgers die zorgen voor iemand met  depressieve klachten aan deze gratis bijeenkomst deelnemen.

 Aanmelden voor de online bijeenkomst kan door te mailen naar onder vermelding van regiobijeenkomst 13 juli . Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neemt dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg

Over de organisator

MintersMantelzorg
Het kan veel voldoening geven om iets voor een ander te betekenen. Maar het geven van veel, soms intensieve, zorg en aandacht valt niet a...... Lees meer