Senioren Computerclub Koningshof presenteert workshopoverzicht

Details

Dinsdag 20 juli 2021 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

Op dinsdag 20 juli 2021 van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Senioren Computerclub Koningshof (SCK) een introductiemiddag in de Koningshof. Deze is toegankelijk voor leden en niet-leden. U krijgt een presentatie van de workshops en activiteiten voor het komende seizoen.  
 De workshops zijn kleinschalig en de docenten zijn overwegend ook senioren. Een “domme” vraag kennen wij niet. Vragen helpen juist in het begrijpen. Workshops zijn er op verschillende digitale niveaus en over verschillende onderwerpen.  De workshops worden overdag in de Koningshof gegeven. Leden kunnen gratis deelnemen aan de workshops.  Bent u nog geen lid maar wel geïnteresseerd, op deze middag staat de secretaris van de vereniging u graag te woord. Iedereen boven de 50 jaar kan lid worden, de contributie bedraagt € 20 per kwartaal. Alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk. Ook de inloop op dinsdagmiddag waar computerproblemen opgelost kunnen worden.

Na de presentatie krijgt u een drankje aangeboden en is er gelegenheid om met de verschillende docenten de workshops nader te bespreken. 

Zoals iedere vereniging kan de Senioren Computerclub Koningshof (SCK) ook vrijwilligers gebruiken, we zoeken mensen die het leuk vinden om een workshop op digitaal gebied te geven. Interesse? Neem dan contact op.

SCK ook iets voor u? Informatie opvragen via : 

Over de organisator

Samen Digitaal Wijzer   
Computervereniging voor 50-plussers om kennis bij te brengen over het omgaan met computers, tablets en smartphones.... Lees meer