Maritieme Boekenmarkt in het Nationaal Sleepvaart Museum

Details

Zaterdag 7 augustus 2021 van 13:30 tot 16:30 uur
Afgelopen
Stadhuiskade
Maassluis, Nederland

Het Nationaal Sleepvaart Museum organiseert zaterdag 7 augustus een boekenmarkt met sleepvaart- en maritieme boeken.

Naast antiquarische boeken  zijn er diverse naslagwerken over Nederlandse sleepvaartbedrijven, sleepvaartromans en boeken over de Nederlandse koopvaardij te koop. Ook ingebonden jaargangen en tijdschriften van Lekko, de Beting, de Sleeptros of de Blauwe Wimpel zijn er te kust en te keur. Fotoliefhebbers vinden daarnaast vast een foto van hun favoriete zee - of binnenvaart sleepboot. Op nationaalsleepvaartmuseum.nl is een lijst met beschikbare boeken te vinden.

De boeken zijn afkomstig uit de bibliotheek van het Sleepvaart Museum of verkregen uit donaties van gevers van mensen die het Nationaal Sleepvaart Museum een warm hart toedragen. Mensen die voor hun sleepvaartboeken een goede bestemming zoeken kunnen die tijdens de boekenmarkt meenemen.
Bij slecht weer kan de boekenmarkt niet doorgaan maar is het Museum wel open voor een bezoek aan de wisseltentoonstelling over de verrichtingen van de Nederlandse slepers tijdens de tweede wereldoorlog of de vaste tentoonstelling met veel modellen van zeeslepers en havenslepers.

Over de organisator

Jacqueline Groeneveld
Jacqueline heeft nog niets over zichzelf geschreven.