Workshop: "Familie doet ertoe": kennismaken met familieopstellingen

Ynsight - Systemische coaching

Details

Zaterdag 7 mei 2022 van 13:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Dijckerhoek
Dijckerhoek, 's-Gravenzande, Nederland

Voor wie?
Wil jij een toffe, boeiende middag beleven en handvatten ontvangen voor meer ontspanning en energie? Heb jij interesse in of ben je nieuwsgierig naar familieopstellingen?

Dan is deze workshop iets voor jou!

De middag staat in het teken van het ontdekken dat je veel meer verbonden bent met je familie dan je kunt bevroeden. Én dat dit zowel bekrachtigend als belemmerend kan werken op je wel en wee.

Je familiesysteem bevat een schat aan onbewuste, vaak onzichtbare, informatie waar jij je voordeel mee kunt doen als het gaat om jouw gezondheid en welzijn.

Het programma
Korte systemische oefeningen en één of meerdere familieopstellingen, afhankelijk van de tijd, zijn onderdeel van de middag. 

Daarnaast bevat het programma ook lichaamsgerichte ontspanningsoefeningen, een visualisatie en een meditatie. Handig, want deze kun je thuis ook doen.

Het resultaat
Hoe gaaf zou het zijn als je met de mooie inzichten en eenvoudige ontspanningsoefeningen die je deze middag ontvangt opluchting ervaart, je vrijer voelt en zelf meer ontspanning kunt aanbrengen in je dagelijkse bezigheden?

Ontmoeten
Bovendien ontmoet je gelijkgestemden: mensen die open staan voor persoonlijke ontwikkeling, die nieuwsgierig zijn naar zichzelf, hun gedrag en hoe zij in contact zijn met de ander. Zij willen zich bewust worden van wat er gaande is om vervolgens positieve verandering in gang te zetten.

Voor het uitgebreide programma en aanmelden ga je naar de website:
https://ynsight.nl/workshop-familieopstellingen

Leuk om elkaar te ontmoeten, samen te ontspannen en te ontdekken wie we zijn vanuit onze familiesystemen. 😊

Bel of app gerust als vragen hebt | 06 55 73 67 42

Yvonne

Over de organisator

Ynsight - Systemische coaching
Mijn naam is Yvonne Ligtvoet. Ik ben systemisch opsteller en met mijn bedrijf Ynsight begeleid ik volwassenen naar rust in hoofd, lijf en...... Lees meer