Details

Dinsdag 29 november 2022 van 17:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Buurtcentrum De Hooftzaak
P.C. Hooftlaan, Maassluis, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag en donderdag tot en met 29 november 2022

Wil je ook weer graag eens 's avonds samen eten en een boeiend gesprek voeren? Dat kan bij De Hooftzaak. Daar serveren we een heerlijke en gezonde maaltijd. We eten aan lange tafels, dus een goed gesprek met je tafelgenoten zal niet lang op zich laten wachten. Wil je graag lekker en gezond eten en even onder de mensen zijn? Schuif dan bij ons aan! Iedereen is welkom!

Kosten

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aanschuiven. Daarnaast kies je zelf of je een voorgerecht, hoofdgerecht en/of een toetje wilt. Deze keuze bepaalt hoeveel je uiteindelijk voor de maaltijd betaalt. Om een idee te krijgen, kun je alvast de huidige prijzen bekijken.

Aanmelden

Aanmelden is nodig. Doe dat minimaal 1 week van tevoren. Dit kan door even binnen te lopen of door te bellen naar De Hooftzaak op 010 – 4 608 981. Hier kun je uiteraard ook met vragen terecht.

Zien we je snel?


 

Over de organisator

Stichting Onder Een Dak (Stoed)
Wij werken vanuit de volgende missie:"Elk mens is kwetsbaar. Sommigen (veel) meer dan anderen. Voor die eersten zijn wij er. Samen met de...... Lees meer