Details

Maandag 28 november 2022 van 10:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
Buurtcentrum De Hooftzaak
P.C. Hooftlaan, Maassluis, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 28 november 2022

Bij De Vrolijke Nootjes zijn we gek op zingen. De sfeer is altijd gezellig. De liedjes kiezen we samen uit. We zingen vooral in het Nederlands, maar Engelstalige nummers komen ook wel eens voorbij.

Het geeft niet als je niet heel goed Nederlands of Engels spreekt. Sterker nog: zingen is een heel leuke manier om een andere taal te leren! Daar helpen we elkaar gewoon bij.

We oefenen elke week op maandagochtend en een paar keer per jaar hebben we een optreden. Dat kan in De Hooftzaak zijn, of op een andere locatie, zoals een verzorgingstehuis. Zo delen we ons plezier in zingen en bieden we andere mensen ook een leuke afwisseling van hun dag.

Nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd welkom. Dus kom een keer langs om te kijken (en luisteren) of De Vrolijke Nootjes iets voor jou is!

Kosten

Meedoen kost niets.

Aanmelden

Wil je een keer komen kijken of meezingen bij De Vrolijke Nootjes iets voor jou is? Loop dan gewoon eens binnen tijdens een repetitie aan de P.C. Hooftlaan 11A. Je kunt ook van tevoren bellen naar De Hooftzaak op 010 460 89 81 om te vragen of de repetitie die dag doorgaat.


Bij De Hooftzaak bieden we nog meer leuke, creatieve en leerzame activiteiten. Bel naar 010 460 89 81 of bekijk ons activiteitenoverzicht.

Over de organisator

Stichting Onder Een Dak (Stoed)
Wij werken vanuit de volgende missie:"Elk mens is kwetsbaar. Sommigen (veel) meer dan anderen. Voor die eersten zijn wij er. Samen met de...... Lees meer