Gek op zingen? Zing mee met De Vrolijke Nootjes 🎵🎶🎵

Maand van de Ontmoeting 2022

Details

Maandag 3 oktober 2022 van 10:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
Buurtcentrum De Hooftzaak
P.C. Hooftlaan, Maassluis, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 31 oktober 2022

Bij De Vrolijke Nootjes zijn we gek op zingen. De sfeer is altijd gezellig. De liedjes kiezen we samen uit. We zingen vooral in het Nederlands, maar Engelstalige nummers komen ook wel eens voorbij.

Het geeft niet als je niet heel goed Nederlands of Engels spreekt. Sterker nog: zingen is een heel leuke manier om een andere taal te leren! Daar helpen we elkaar gewoon bij.

We oefenen elke week op maandagochtend en een paar keer per jaar hebben we een optreden. Dat kan in De Hooftzaak zijn, of op een andere locatie, zoals een verzorgingstehuis. Zo delen we ons plezier in zingen en bieden we andere mensen ook een leuke afwisseling van hun dag.

Nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd welkom. Dus kom een keer langs om te kijken (en luisteren) of De Vrolijke Nootjes iets voor jou is!

Meedoen kost niets. 

Wil je een keer komen kijken of meezingen bij De Vrolijke Nootjes iets voor jou is? Loop dan gewoon eens binnen op een maandag tijdens een repetitie aan de P.C. Hooftlaan 11A. 

Over de organisator

Maand van de Ontmoeting 2022
Op zaterdag 1 oktober start de Maand van de Ontmoeting. Tijdens deze maand (zaterdag 1 tot en met zaterdag 29 oktober) worden er veel leu...... Lees meer