Details

Zaterdag 1 oktober 2022 van 17:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Sluispolder Oost
Sportlaan, Maassluis, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 29 oktober 2022

Bijna iedereen heeft wel een succesrecept. De een bakt suikerzoete baklava, de ander kookt de lekkerste tomatensoep, maakt hartige wraprolletjes enzovoort. En een succeshap krijgt natuurlijk ook altijd veel complimentjes!

In de Maand van de Ontmoeting, die van 1 t/m 31 oktober gehouden wordt in Maassluis, krijgt iedereen de kans om zijn of haar succeshap te delen met een buurtgenoot. Onder de noemer ‘Met een hap op stap!’ organiseert Stichting Present dit speciaal voor de Wijk Sluispolder Oost, de wijk waar het Palet is. Een wijk met een bonte mix van bewoners en culturen waar heerlijk wordt gekookt en gebakken.

Woon jij in Sluispolder Oost en heb je zin om jouw succeshap uit te delen en daardoor een buurtgenoot beetje beter te leren kennen? Of vind je het leuk als iemand bij jou komt met zijn of haar succeshap? Geef je dan op bij Stichting Present via of 06-54 68 42 90. Present koppelt daarna de ‘uitdeler’ aan ‘ontvanger’.

Over de organisator

Maand van de Ontmoeting 2022
Op zaterdag 1 oktober start de Maand van de Ontmoeting. Tijdens deze maand (zaterdag 1 tot en met zaterdag 29 oktober) worden er veel leu...... Lees meer