Veiligheidsbijeenkomst Burgemeesterswijk en Vogelwijk

Wijkbeheer

Details

Donderdag 19 januari 2023 van 19:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

In samenwerking met de politie organiseert de gemeente op donderdag 19 januari een veiligheidsbijeenkomst voor de wijken Burgemeesterswijk en Vogelwijk. Op deze avond kunt u aan de hand van presentaties in gesprek om een beeld te krijgen van de veiligheid in uw wijk. 

De samenleving verandert en de criminaliteit verandert mee. Gedurende de lockdowns is zichtbare criminaliteit, zoals woninginbraken, overlast in de buitenruimte en geweldsincidenten, afgenomen. Maar inmiddels zijn de strenge maatregelen voorbij: hoe staat uw wijk er nu voor, waar moet u op letten? En hoe gaat u om met digitale criminaliteit, zoals WhatsApp-fraude, of wanneer iemand zich voordoet als bankmedewerker om uw pincode te achterhalen? Tijdens de informatiebijeenkomst wordt antwoord gegeven op deze en andere vragen. 

De veiligheidsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 januari 2023 in Theater Koningshof (Uiverlaan 20). De avond start om 19.00 uur waarbij u onder het genot van een kopje koffie of thee een bezoek kan brengen aan de mini-veiligheidsmarkt. Politie, brandweer, handhaving, buurtpreventie en de adviseurs Ondermijning en Veiligheid staan u te woord. U krijgt voorlichting en u kunt ook aangeven wat er speelt en welke vragen u heeft als het gaat om de veiligheid in uw wijk. De avond eindigt om 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. 

Wilt u weten welke onderwerpen op deze avond aan bod komen? De agenda vindt u hier.

Over de organisator

Wijkbeheer
Op deze pagina kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met de leefbaarheid, veiligheid en onderlinge betrokkenheid in uw wijk. De wi...... Lees meer