Avond workshop iPad bij Samen Digitaal Wijzer

Details

Woensdag 1 maart 2023 van 19:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 19 april 2023

Samen Digitaal Wijzer start een avondworkshop iPad op woensdagavond 1 maart a.s. van 19.00 - 21.30 uur. U kunt tweemaal gratis deelnemen en daarna beslissen of u lid wilt worden. Voor €20 per kwartaal bent u al lid van Samen Digitaal Wijzer en kunt u alle workshops volgen. Daarnaast kunt u ook hulp krijgen bij computer, tablet of smartphone problemen. 

Wilt u uw iPad kunnen gebruiken net zoals een PC, maar mist u nog vaardigheden? Dan is dit een uitgelezen moment om hierin thuis te raken.

De workshop is geschikt voor alle (beginnende) iPad gebruikers die het maximale rendement uit hun iPad of iPhone willen halen. Om aan de workshop deel te kunnen nemen dient u over een eigen iPad of iPhone te beschikken om deze te gebruiken tijdens de lessen. In 8 lessen nemen we stap voor stap  de bediening door. Na afloop van de workshop weet u alles van de instellingen, kunt u e-mailen, internetten en apps op uw tablet zetten. Kortom, kunt u de iPad als een PC gebruiken. Voor de workshop geldt een maximum van 15 deelnemers.

U kunt zich opgeven via een mail naar   of door  dit formulier in te vullen.
Op de website https://www.samendigitaalwijzer.nl staan de workshops uitgelegd,

Over de organisator

Samen Digitaal Wijzer   
Computervereniging voor 50-plussers om kennis bij te brengen over het omgaan met computers, tablets en smartphones.... Lees meer