Ontdek Sluispolder Oost tijdens een Historische Wandeling👞🥿🥾

De Maassluise wijkaanpak

Details

Meerdaagse activiteit
17 en 24 sep.
Tijdstip
van 14:00 tot 15:30 uur
Koningshoek 93050, Maassluis

De wijk Sluispolder-Oost heeft een rijke historie, en daarom organiseert de gemeente (wijkbeheer) samen met de Historische Vereniging Maassluis, een interessante wandeling door Sluispolder-Oost. Tijdens deze wandeling zal een gids u meer vertellen over onder meer het ontstaan van deze wijk aan de rand van de stad. 

Op zondag 17 september en zondag 24 september vinden de wandelingen plaats tussen 14:00 uur en 15:30 uur. Deelname aan deze Historische Wandeling is gratis, maar u moet zich hiervoor wel aanmelden. Per wandeling is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. U ontvangt na aanmelding een bevestiging via de mail met verdere informatie zoals het vertrekpunt. Aanmelden kan via deze link of via de QR code.

De wijk Sluispolder-Oost heeft al langer de aandacht van de gemeente in het kader van De Wijk op Maat. Binnen deze aanpak bouwen we samen met inwoners uit de wijk aan een mooiere, leefbare en sociale wijk! Meer daarover, zoals nieuwsbrieven en verslagen van de bijeenkomsten met de klankbordgroep kunt u hier lezen.

Heeft u hierover vragen dan kunt u contact opnemen met de wijkcoördinatoren Marc Slingerland en Erik Tijhuis via of telefoonnummer 14 010. Wij hopen u te treffen tijdens één van deze wandelingen! (Met dank aan de Historische Vereniging Maassluis voor de afbeeldingen)

Datums (2)
Zondag 17 september 2023 van 14:00 tot 15:30 uur (afgelopen)
Zondag 24 september 2023 van 14:00 tot 15:30 uur (afgelopen)

Over de organisator

De Maassluise wijkaanpak
De komende jaren gaan de gemeente Maassluis, Maasdelta en andere partners samen met inwoners en ondernemers aan de slag om verschillende ...... Lees meer