Over Yvonne

Buurt pluspunten

In onze buurt is heerlijk buiten spelen, staat de deur open voor een bakkie en helpen we elkaar als dit nodig is.

Vrije tijd

Ik ben dol op buiten zijn; wandelen, hardlopen, skaten en windsurfen. Daarnaast lees ik graag een goed boek of maak ik een grote legpuzzel. Ook krijg ik nooit genoeg van het luisteren naar andermans levensverhaal en te kletsen over het leven zelf met vrienden, familie of onbekenden die ik tegenkom onderweg.

Meer informatie

Verder wil ik je graag vertellen dat ik erin geloof dat er in elk mens iets goeds schuilt. Achter het gedrag van mensen kijken kleurt mijn dag met vreugde en plezier!

Werk

In mijn rol als systemisch coach begeleid ik volwassenen naar inzicht in de oorzaak van problemen en klachten om zo de rust in hoofd en lijf te laten terugkeren en weer grip te krijgen op het leven. Daarnaast begeleid ik ook leerkrachten en schoolklassen naar inzicht in de (onrustige) groepsdynamiek waarmee de leerkracht en leerlingen handvatten krijgen om de rust en het plezier in de groep terug te brengen. Meer info: https://ynsight.nl Daarnaast ben ik werkzaam bij de Bibliotheek De Plataan als Taaldocent voor laaggeletterde Nederlanders. Hiermee vervul ik mijn wens om betrokken te blijven bij het onderwijs, waar ik 20 jaar als basisschoolleerkracht werkzaam ben geweest. https://flexleerkracht.nl/yvonne