...

Samen-Leven doen we Samen. 


Samen Randstad denkt mee

Wij denken graag mee om jouw stadsinitiatieven zichtbaar te maken bij moeilijk bereikbare doelgroepen. Wij denken mee om jouw activiteiten aantrekkelijker te maken voor jongeren en ouderen. Wij denken mee om de horizon te verbreden van jongeren en ouderen in hun eigen buurt, wijk en stad.

 

Samen Randstad maakt jouw stad Samen mooier

Een mooier stad begint bij de burgers. In ons aanpak leggen wij de nadruk op het hart. Mooie daden van het hart zijn echter niet vanzelfsprekend. Die horen georganiseerd te worden, met ruimte voor spontaniteit. Feeling met de doelgroepen is daarbij van vitaal belang. Samen Randstad denkt mee om moeilijk bereikbare doelgroepen te bereiken en te activeren tot participatie. Vraag een adviesgesprek aan. Samen kunnen we sparren over de mogelijkheden om jongeren en ouderen te betrekken in uw stad.

Verbinden i.p.v. ver-de-len

Samen Randstad initieert projecten daar waar nodig is. In veel steden wordt er veel georganiseerd maar niet gecoördineerd. Samen Randstad weet de potentie te benutten door lokale initiatieven sterker te maken en te verbinden aan andere initiatieven.