DJ op vrijdag DJ Nutshell - Spinnin' the vibe

Theater Koningshof

Details

Vrijdag 19 maart 2021 van 21:00 tot 22:00 uur
Afgelopen

In het kader van DJ op vrijdag hebben we deze avond een geweldig opkomend lokaal dj talent geprogrammeerd staan. Lekker meedansen op zijn beats! Meld je aan voor (gratis) live stream ticket.



Dj Nutshell is geboren en getogen in Maasland en is lokaal aan de weg aan het timmeren met zijn swingende dj sets. De nuchtere Maaslander gaat los achter zijn draaitafel met House, Latin en Urban tones. Hij droomt ervan om op strandfeestjes te draaien en op festivals te staan in een kleine setting. DJ Nutshell kijkt uit naar zijn optreden in Theater Koningshof via de live stream en vindt het fantastisch dat het theater hem deze kans biedt. Dus heb je zin om een dansje te doen vrijdag 19 maart a.s., tune in tijdens de livestream voor een uurtje lekkere beats in jouw huiskamer. Meld je aan voor een (gratis) tickets via de ticket button via de website van Theater Koningshof: www.theaterkoningshof.nl.

Insta: @dj_nutshell


Over de organisator

Theater Koningshof
Theater Koningshof is dé plek voor een avond uit in Maassluis en kan tevens dienen als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferent...... Lees meer