Prentenboekjesfestival 'Dieren in de tuin' - Coco kan het! (2+)

Theater Koningshof

Details

Zondag 15 oktober 2023 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

De peuterdansvoorstelling ‘Coco kan het!’ (2+), is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. Je ervaart de voorstelling vanuit een nest op het podium: het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen!

'Coco kan het!' is onderdeel van het Prentenboekjesfestival met als thema 'Dieren in de tuin'. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spelmomenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

Kom dus heerlijk wat eerder naar de voorstelling 'Coco kan het' en geniet van al het leuks dat het Prentenboekjesfestival te bieden heeft! Ook na de voorstelling kan er natuurlijk nog gespeeld worden in ons Atrium. Klik hier voor meer info & tickets!

Over de organisator

Theater Koningshof
Theater Koningshof is dé plek voor een avond uit in Maassluis en kan tevens dienen als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferent...... Lees meer