Prentenboekjesfestival 'Dieren in de tuin' - Dikkie Dik & Ik (4+)

Theater Koningshof

Details

Zondag 15 oktober 2023 van 15:30 tot 16:30 uur
Afgelopen
Uiverlaan 20, Maassluis

De voorstelling ‘Dikkie Dik & Ik’ speelt zich af ín het boek! In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.

'Dikkie Dik & Ik' is onderdeel van het Prentenboekjesfestival met als thema 'Dieren in de tuin'. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spelmomenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

Kom dus heerlijk wat eerder naar de voorstelling 'Dikkie Dik & Ik' en geniet van al het leuks dat het Prentenboekjesfestival te bieden heeft! Ook na de voorstelling kan er natuurlijk nog gespeeld worden in ons Atrium. Klik hier voor meer info & tickets!

Over de organisator

Theater Koningshof
Theater Koningshof is dé plek voor een avond uit in Maassluis en kan tevens dienen als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferent...... Lees meer