Buurtcirkel bijeenkomst

Details

Maandag 5 juni 2023 van 11:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Doctor Jan Schoutenlaan 187
Maassluis, Nederland

Hai, ik ben Pascal Hofman, buurtcirkelcoach in Maassluis West!

Ken je niet zo veel mensen in jouw buurt of voel je je wel eens eenzaam en het lijkt je leuk om af en toe wat te gaan doen met anderen? Wil je ook graag iets betekenen voor iemand anders en kun je zelf ook wel wat hulp gebruiken? Kom dan een keertje bij ons langs om kennis te maken en te kijken of Buurtcirkel iets voor je is. Het is fijn als je vooraf even belt of een appje naar mij stuurt (06-41091982), maar je kan op maandagochtend ook even binnenwandelen bij Wijkvereniging de Flat tussen 11.00 en 13.00 uur.

In een Buurtcirkel ben je er voor elkaar, want iedereen is wel ergens goed in. Samen naar de tandarts, boodschappen doen, een administratieve klus, of iets in huis, het zijn soms de kleine dingen waar je elkaar mee kunt helpen. Een Buurtcirkel draagt bij aan jouw ontwikkeling omdat je bijvoorbeeld leert om hulp te vragen, zelfvertrouwen krijgt, een netwerk opbouwt en zelfstandiger wordt.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Jouw Buurtcirkelnetwerk, een vrijwilliger en een professionele coach helpen jou hierbij.

Reacties

Over de organisator

Pascal Hofman
Ik ben Buurtcirkelcoach in Maassluis en zet me in om mensen te verbinden die graag iets betekenen voor iemand anders en die zelf ook wel wat wat hulp kunnen gebruiken.... Lees meer