Vrijwilligers


Met een groot hart voor hun medemens en de maatschappij zijn onze vrijwilligers een belangrijk onderdeel van Stoed. 

Samen met hen werken wij aan perspectief en groei voor mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid. Dit doen we op het gebied van wonen, sociale contacten, financiën, activiteiten, zingeving en gezondheid. Jij kunt hier aan bijdragen met jouw creativiteit, luisterende oor of persoonlijke aandacht. Maar ook met jouw passie voor ontwikkeling, gezondheid en / of het milieu kun je bij ons aan de slag.

Wat krijg je terug?

Het vrijwilligerswerk levert jou ook iets op! Je ontmoet nieuwe mensen en je hebt een fijne en interessante tijdsbesteding. Daarnaast doe je nieuwe kennis en ervaring op, breng je bestaande kennis en ervaring in de praktijk en geeft het je een goed gevoel dat je iets voor anderen hebt kunnen betekenen.

Als vrijwilliger bij Stoed doe je er toe! Wij zorgen er vanuit de visie van Positieve Gezondheid voor dat onze vrijwilligers met plezier aan de slag gaan en dat het vrijwilligerswerk goed is geregeld.

Meer weten?

Lees meer informatie over vrijwilligerswerk bij Stoed of bekijk meteen de mogelijkheden.

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk of staat de vacature die je zoekt hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij ontmoeten je graag!