Werken & leren


Onze medewerkers, ervaringsdeskundigen, stagiaires en vrijwilligers zijn allemaal uniek en toch hebben we één ding gemeen. We werken samen, met mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid en hun netwerk, aan perspectief en groei.

We staan naast hen en ondersteunen en stimuleren hen bij het zelf aangaan van uitdagingen op het gebied van wonen, financiën, sociaal en psychisch functioneren, dagbesteding en daginvulling. We nemen uitdagingen niet over, maar ondersteunen en stimuleren mensen in hun ontwikkeling. We geven hen de ruimte om zelf de regie te houden of deze terug te pakken.

Kernwaarden

Vanuit onze kernwaarden: verbinding, professioneel, positief en ondernemend zetten we ons met de menselijke maat met ons hart en vanuit een kleine regionale organisatie in. Wij bieden zorg met een lach en zijn in verbinding met elkaar, met cliënten, bewoners, bezoekers, het netwerk van cliënten en met onze samenwerkingspartners. Met elkaar maken wij het verschil.

Wil jij ook het verschil maken?

Heb je interesse in werken bij Stoed? Als medewerker, stagiair, ervaringsdeskundige of als vrijwilliger? Ga dan snel naar onze website voor meer informatie of bekijk direct de actuele vacatures.